Sinustako tulevaisuuden pilviosaaja?

Etsimme osaajia tekniseen ja konsultatiiviseen rooliin, jossa aiemmasta kokemuksesta asiakasrajapinnassa on hyötyä. Toivomme, että sinulla on IT-alan korkeakoulututkinto, esimerkiksi IT-insinööri tai IT-tradenomi, ja/tai olet mahdollisesti jo tehnyt itsenäisesti pilviprojekteja. Arvostamme IT-alan osaamistasi, esimerkiksi Linux/Unixin ja muiden infrajärjestelmien ylläpidosta, sekä scriptikielistä. Luonnollisesti aiemmasta kokemuksestasi pilviteknologioista, erityisesti julkisen pilven parista, on etua, samoin kuin työskentelystä IT-projekteissa. Myös ohjelmointiosaamisesta on hyötyä, vaikka emme puhdasverisiä ohjelmistokehittäjiä etsikään. Tehtävä vaatii myös suomen ja englannin kielen taitoa.

Pääsääntöisesti uudet henkilöt sijoittuisivat automaatiotiimiimme Cloud Engineerin tehtäviin, mutta myös kouluttajan ja sisäisen IT-tuen rooli on mahdollinen. Kerrothan jo hakemuksessasi, mistä rooleista olisit kiinnostunut.

Arvostamme aiempaa työkokemustasi, mutta myös hiomattomilla timanteilla on tilaa mukavassa ja rennossa työyhteisössämme. Tärkeintä on aito kiinnostuksesi pilviteknologioihin sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen työote. Meillä uteliaisuus, ennakkoluulottomuus, tiimityötaidot ja itsensä kehittäminen ovat arvostettuja ominaisuuksia.

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Ohjelman ajalle solmimme kanssasi kuuden kuukauden mittaisen koulutussopimuksen.

Hae heti

Yhteistyössä
Kysy lisää:
Sandy Svahn
Project Manager
040 560 4612

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Hae nyt »