Haku on päättynyt.

Haastattelut käynnistetään jo hakuajan aikana ja myös valinnat aloitetaan ennen hakuajan päättymistä. Rekrytointikoulutus alkaa 16.10. Hakijoiden esivalinnasta vastaa Saranen Consulting ja hakukelpoisuudesta päättää Uudenmaan TE-toimisto.

Haku on kaksivaiheinen:

1.) Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: www.te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 674524). Esivalinnat tehdään tämän hakemuksen perusteella, joten kannattaa täyttää hakemus huolellisesti ja perustella se hyvin.

2.) Täytäthän lisätietosi myös Saranen Consultingin profiiliin. Tähän voit jättää myös valokuvasi ja CV:si. Tämän profiilin kautta esittelemme jatkoon etenevät Nordcloudille.

Koulutamme uudet osaajamme yhteistyössä Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

Kenelle NORDCLOUD ACADEMY: Cloud Engineer rekrytointikoulutus on tarkoitettu?

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Ohjelman ajalle solmimme kanssasi kuuden kuukauden mittaisen koulutussopimuksen.

Koulutuksen ajalta voit saada vastaavaa työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea), johon olisit oikeutettu työttömänä ollessasi. Etuuteen voidaan lisätä kulukorvaus.

NORDCLOUD ACADEMY rekrytointikoulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työsopimus kanssamme ohjelman päättyessä. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Kysy lisää:

Sandy Svahn, 040 560 4612, sandy.svahn@saranen.fi

Yhteistyössä
Kysy lisää:
Sandy Svahn
Project Manager
040 560 4612

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Hae nyt »